You are here

Nazaj Natisni stran

Vtisi naših mladoporočencev

Barbara & Andraž
26/26/2015

v imenu obeh se vam še enkrat zahvaljujem, vam in celotnemu osebju za pomoč pri izvedbi najinega dne, izpadlo je SUUUUPER kljub vremenu. Bili smo vsi od prvega do zadnjega res zadovoljni s hrano in pijačo, da o lokaciji ne govorim :)
Vsi so rekli, da si prisluživa 100% petico za idejo in izvedbo ;-)
Imeli smo se res fino in veliko smeha :)
 
November, 2015

Jelena & Roman
14/14/2015

Naj se vam še enkrat zahvalim za prekrasen dan, ki sva ga preživela z našimi prijatelji na vaši terasi. Vse je bilo super in vsi še dan danes hvalijo vaš ambient.
Jelena & Roman
Junij 2015

Juliane & Kristian
09/9/2014

boljše pozno kot nikoli...! ;-) Rada bi se vam še enkrat zahvalila za nepozabno poroko, ki sva jo lahko sklenila ravno na najlepši lokaciji celega Pirana!  Vreme je bilo kot naročeno, ekipa hotela Tartini pa je speljala organizacijo ravno tako, kakor sva si midva to želela. Gostje so bili navdušeni, midva pa sploh! Res velika pohvala vsem, saj ste veliko bolj profesionalni kot kak večji hotel v Portorožu! ;-) 
Juliane & Kristian
Slike: Foto Pauli

Katarina & Miha
19/19/2014

še 1x bi se vam rada zahvalila za super organizacijo za najino poroko. Hrana
je bila super, prav tako okrasitev prostora :) Hvala vam tudi za čudovit
apartma in seveda vse pohvale osebju za prijaznost.
Hvala ker sta nama pomagala da sva v krogu družine in prijateljem preživela
čudovit vikend :)

Z veseljem se bova vrnila :)
 

Maja & Matthew
28/28/2013

Na kratko, da se vam zahvalim za vašo prekrasno pripravo najinega poročnega ambienta na vaši hotelski terasi. Bilo je nepozabno in vsi naši gostje se posebej iz Anglije in Singapurja so bili zelo navdušeni.
Lepe pozdrave
Maja in Matthew 
 

Katja & Igor
01/1/2013

Ko sva si zamislila civilno poroko v Piranu, si niti približno nisva predstavljala, da bo tako lepo. Terasa hotela Tarini je prekrasna. Ne bi si mogla zamisliti lepšega kraja za najino poroko. Bilo je sanjsko! Terasa s pogledom na morje, matičarki, ki sta naredili poroko tako osebno, ambient prelep, osebje pa tako prijazno. Če bi se lahko poročila še enkrat, bi se zagotovo tukaj. Hvala vam za vse!

Igor in Katja, avgust 2013

Mojca in Oto
02/2/2013

Že poroka kot taka je poseben dogodek, če se zgodi ob morju še toliko bolj - ampak poroka na vaši terasi, s sončnimi žarki, posebnim čarom, toplimi ljudmi, gospo matičarko in predstavnico upravne enote, ki to naredita tako osebno, da imaš občutek, da obstajaš samo ti in nihče drug - vse to je sanjska poroka v Piranu. Prijazno osebje, ki je vsakemu od nas dalo občutek, da mu bo ustrežena vsaka želja ... vse to je pripomoglo k temu, da najine poroke ne bova nikoli pozabila.
Maj 2013

Vtisi mladoporočenev